Zielenreis


Een zielenreis bij Shaula bewuste coaching is een reis naar binnen toe, daar waar je thuis komt en jezelf oplaadt.

Shaula laat je in ontspanning komen en begeleid je met haar stem naar jouw innerlijke zelf, jouw ziel.

Tijdens een zielenreis kun je van alles ervaren zoals de schoonheid van het leven, verzachting, eigenliefde, tijdloosheid, op te lossen angsten, gezondheidsvraagstukken, herinneringen uit vorige levens en kosmische schoonheid.

Zolang jij er voor open staat is alles mogelijk.

Na een zielenreis heb je het diepe gevoel jezelf omarmd te hebben, jezelf beter te kennen, schoner te zijn en meer levenskracht te voelen stromen.

Het is een mooi en helder inzicht in jezelf, jouw zielenreis.


Als je bij Shaula bewuste coaching eenmaal een zielenreis hebt ondernomen, dan heb je de kennis aangereikt gekregen om als je daar behoefte aan hebt, thuis zelf ook zielenreizen te kunnen maken. Het is een ingang naar je innerlijke wereld, jouw ziel.


Tarief Zielenreis:

Maximaal 120 minuten, €80,00


Een zielenreis kan ook samen met een voor jou geliefde persoon tegelijk plaatsvinden bij Shaula bewuste coaching. Shaula neemt jullie dan samen mee in een zielenreis, waardoor jullie een unieke ervaring meemaken.

Voor twee personen tegelijk is het tarief totaal €100,00.Stervensbegeleiding of hemelvragen?


Verkeer jij of jouw dierbare in een situatie waar ziekte en/of een naderende dood de boventoon voeren? En heb je vele vragen over alles wat je daarmee bezig houdt, dan kan Shaula je daarin begeleiding bieden middels een luisterend oor. Geen vraag is te gek of niet belangrijk.


Tarief Stervensbegeleiding: op aanvraagAanvullende informatie


In plaats van bij Shaula bewuste coaching, bij jou thuis of op locatie een Zielenreis of Stervensbegeleiding? Dat kan.

In de gemeente Roosendaal geen meerkosten.

Buiten de gemeente Roosendaal, meerkosten in overleg afhankelijk van de reistijd en afstand.


Shaula bewuste coaching is bewust niet aangesloten bij een branche organisatie, vandaar dat er via zorgverzekeraars geen tegemoetkomingen worden verstrekt.