Ervaringen van anderen

Shaula heeft tot april 2020 wekelijks groepslessen en met regelmaat workshops aangeboden, vanaf medio 2020 richt Shaula bewuste coaching zich op één op één coaching. Bewuste coaching.


April 2022, Hans 

Als ik de ervaringen van anderen lees hier op de website, kan ik beamen dat ze gelijk hebben. Ik kan er alleen aan toevoegen dat ik inzicht heb gekregen in mijn problemen en waar die door veroorzaakt worden. De 2 gesprekken die ik tot nu toe gehad heb met Shaula zijn omgevlogen. Shaula is ondanks haar gave absoluut niet zweverig maar down to earth. Ze geeft je handvaten om verder te kunnen. Het is aan mij om die te gebruiken of niet. Ik kan ook zelf bepalen wanneer ik weer een gesprek zou willen of niet.  Door haar adviezen op te volgen ben ik ook van een lichamelijke pijn afgekomen die ik al weken had. Er zijn me nog wel wat opmerkelijke zaken overkomen daarna die ik niet kon verklaren, maar Shaula gelukkig wel.

Voor mensen die twijfelen (zoals ik) of het wel iets kan zijn, zou ik zeggen probeer het gewoon. Wat kan je verliezen? Je gaat nooit helemaal voor niets, dat is zeker. Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen in elk geval.


April 2021, Dick

Kennen jullie dat ook? Je vindt dat je je leven best op orde hebt, je voelt je gelukkig, maar af en toe en steeds weer popt er een thema op dat steekt. Je weet dan niet goed hoe ermee om te gaan. Je praat erover met mensen uit je omgeving en toch kom je er niet uit. Dan biedt Shaula met haar bewuste coaching uitkomst.

In een persoonlijk gesprek liet ze mij zaken vanuit een ander perspectief bekijken en inzien. Ze bracht onderwerpen aan de oppervlakte waarvan ik vermoedde dat ze er waren, maar die ik zelf niet kon laten opborrelen. Ik ben haar dankbaar dat ze mij die andere perspectieven laat ontdekken en dat ik sinds het gesprek met haar meer opensta voor inzichten in mijn en andermans gedragingen. Het is alsof er een deur is open gegaan. Er is ontegenzeggelijk een nieuw proces gestart. Shaula heeft mij energie gegeven om gesprekken en contacten opnieuw en anders aan te gaan. Fijn om te ontdekken dat je ook op latere leeftijd nog mag groeien en leren.


November 2020, Sandra

Een vriendin van mij raadde Shaula aan omdat ik sinds 8 maanden met ernstige klachten rondliep en geen levensenergie had. Dit, ondanks mijn gezonde levenswijze en positiviteit die me wel op de been hielden maar dat was het dan ook. Met een open mind en zonder verwachtingen maakte ik kennis met deze bijzondere vrouw met een grote gave, dat staat buiten kuif. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, mocht volledig mezelf zijn en
voelde me "thuis", had een geweldige zielencontact met haar. Hier was iemand die ik volledig kon vertrouwen (een zeldzaamheid tegenwoordig) en die echt vanuit haar hart mij wilde helpen omdat ze dit werk uit liefde doet en niet met een commerciële bedoeling.

Je hebt een soort duoloog met haar dat vanzelf gaat nadat ze 1 of 2 vragen heeft gesteld. Deze communicatie gaat met uitroepen, verklaringen, lachen en nog veel meer gepaard. Erg prettig en leerzaam en absoluut niet confronterend omdat ze je gelijk "gereedschap" in je handen geeft waarmee je jezelf beter begrijpt en waarom je die en die ziekteverschijnselen hebt. De mijne werden veroorzaakt door diepliggende trauma's vanaf mijn vroege jeugd tot kort geleden. Ze blokkeerden mijn chakra's (energiecentra).
Ik heb 2 sessies bij haar gehad en heb geleerd hoe ik zelf mijn chakra's kan reinigen en doe dat iedere dag. In die korte tijd heb ik haar regelmatig gebeld en gemaild omdat ik even vastzat of iets nieuws tegenkwam en hulp nodig had. Shaula was er altijd om mij te begeleiden. Sindsdien ben ik enorm opgeknapt, heb weer energie en veel klachten zijn volledig verdwenen en anderen zijn sterk verbeterd. Ik weet en voel dat ik binnenkort helemaal "nieuw" zal zijn en heb een kostbaar geschenk meegekregen voor de rest van mijn leven. Mijn grote dank Shaula en dat je nog ontelbare mensen zult helpen

in de toekomst.


Juni 2020, Monique

Ik leerde Shaula kennen tijdens een workshop die ze gaf. Spontaan, lief, respectvol, luisterend oor, ongedwongen, betrouwbaar, je mag zijn wie je bent.

Verrast wat voor inzichten ze gaf over een creatieve opdracht die ik had gemaakt. Het waren andere gedachten die ik had over het resultaat van de opdracht.

Na een paar dagen je gedachten erover te laten gaan, blijkt het dan wel te kloppen.

Nieuwsgierig naar meer inzichten over mezelf  en groei in de weg die ik ingeslagen ben, ben ik toen naar coaching sessies gegaan.

Ze geeft je inzichten over dingen die er spelen of dwars zitten of een gedachtegang die je hebt, om er anders naar te gaan kijken.

En tevens inzichten hoe met mijn gevoeligheid om te gaan en te beschermen.

Ze helpt je vooruit om weer in je eigen kracht te gaan staan. Om verdere stappen te gaan zetten om door te groeien waar je goed in bent in je leven en/of werk.

Ze heeft me vooruit geholpen om nieuwe stappen te gaan ondernemen. Weer durf te hebben. Gisteren een uitdaging aangegaan om ter vervanging van een leidster een keer leiding energie zuiveren aan een groepje te geven om te ervaren hoe dat is. Weer durven in het diepe te springen. Het opent weer nieuwe dingen voor de toekomst.

Bedankt Shaula…


Mei 2020, Wendy

Ik denk dat ik ongeveer anderhalf jaar geleden voor het eerst bij Shaula kwam. Ik was in een soort emotionele burn-out beland en wist me geen raad over hoe ik eruit moest komen of ermee om moest gaan. Sindsdien zie ik Shaula elke paar maanden wel, steeds op een punt dat ik denk dat ik enorm in de knoop zit. Maar vaak blijkt al snel dat dat wel meevalt, dat het alleen nieuw is wat ik meemaak en onbekend. En Shaula heeft het vermogen enorm snel op te pakken wat er aan de hand is; ze maakt een beeld voor me (ik ben een beelddenker, dus met beelden ben ik altijd heel erg geholpen; dan ‘snap’ ik weer wat er aan de hand is). Soms praten we wat over het beeld, en dat kan heel concreet zijn, maar soms zitten we heel erg op energetisch niveau. Maar altijd maakt Shaula helder wat voor mij onduidelijk en daarom vaak eng is. En ze zorgt dat mijn blik weer positief is en ik ‘kan zijn met wat er is’. Dat klinkt misschien erg vaag, maar voor mij zorgt het steeds weer dat ik me vrijer en opener beweeg in het leven en steeds leer ik wat meer en loop ik stapjes verder en groei een beetje. Tot ik weer op een onbekend stuk kom. En dan is er altijd Shaula die me weer helpt. Zo ben ik in de afgelopen anderhalf jaar echt veranderd op een positieve manier. Ik vind mijn eigen weg en eigen manier maar zeker met haar hulp. Ik ben super blij dat ze er is en blij met de manier waarop wij ‘werken’. Ik vond de hulp en antwoorden echt nergens anders. Ook al kom ik meestal als ik me echt rot voel en denk dat het noooooooooooooooit meer goed komt; ik kijk nu al uit naar de volgende keer.


Mei 2020, Berend

Ik worstelde al jaren met de gevolgen van een door mij als traumatisch ervaren periode in mijn leven. Dit uitte zich niet alleen in terugkerende nachtmerries waarin ik allerlei dingen herbeleefde, maar ook overdag had ik daar soms last van. Bovendien had ik ook veel spanningsklachten, waardoor ik niet altijd even lekker in mijn vel zat. Ik kreeg steeds meer de behoefte om hierover met een deskundig iemand te praten. De website van Shaula begon steeds meer een wenkend perspectief te worden, al moet ik eerlijk zeggen dat enige scepsis mij ook niet vreemd was. Waren het “verkooppraatjes”? Toch maar een afspraak gemaakt. Shaula bleek een warme persoonlijkheid die vanaf de eerste minuut vertrouwen wekte. Geen aangeleerde beroepsmatige, en vaak afstandelijke, houding, maar iemand die met hart en ziel werkt vanuit de talenten en gaven die ze van nature bezit. Iemand die echt luistert, observeert en voelt. Ik heb verteld over mijn negatieve ervaringen uit het verleden en welke impact deze op mij hadden. Niet alleen de feiten, maar - aangemoedigd door Shaula - ook de emoties die daarbij hoorden. Shaula (ver)oordeelt niet, maar stelt de juiste vragen waardoor ik mijn negatieve ervaringen, de impact daarvan en mijn eigen rol daarin zelf in een ander, positiever perspectief ben gaan zien en negatieve gebeurtenissen ben gaan relativeren. Een mindreset zal ik het maar noemen. Door dat gesprek is er bij mij een knop omgegaan, ook fysiek. Ik had al maanden een drukkend gevoel op mijn borst en had al een doktersbezoek gepland. Ik vond het bijna beangstigend ("wat is er met me gebeurd?") dat een dag na het gesprek mijn klachten fors begonnen af te nemen. Dat kon toch niet waar zijn? Shaula heeft allerlei tips meegegeven, maar ik weet dat ik niet altijd alle valkuilen uit het verleden volledig zal kunnen ontwijken. Het is fijn om te weten waar ik dan terecht kan :-)


April 2020, Hans

Zes weken geleden ben ik bij Shaula geweest voor een coachingsgesprek. Ondanks de diepgang was het meteen heel prettig en vertrouwd. Ik heb best al veel dingen gedaan en geprobeerd op het vlak van bewustwording, maar zelden heb ik in 1 gesprek zo'n sterk inzicht gekregen voor een volgende te zetten stap.
Nog dagelijks merk ik het effect. Het heeft me letterlijk en figuurlijk veel meer lucht gegeven. Veel dank daarvoor!


Maart 2020, Elly 

Door de avonden bij Shaula ben ik bewuster geworden van het stadium waarin ik me bevond. De nieuwe toekomst werd me duidelijker en daardoor kon ik beter het verleden loslaten. Door de visualisaties begreep ik beter wat er in mij omging en waar ik naar toe ging. Het verbeterde mijn zelfvertrouwen en de moed om nieuwe wegen in te slaan.

Het waren ontspannende avonden met een grote opbrengst.

 

Maart 2020, Stefanie 

Slechts 1 gesprek was voor mij voldoende om verder te kunnen. Ik liep elke keer tegen hetzelfde probleem aan. Ik liep maar te "rennen" en als ik maar dacht aan rust dan werd ik al bang voor de stilte die ik thuis zou vinden. Ik was vreselijk onrustig.
Shaula wist de vinger op de zere plek te leggen. Waarom was ik zo aan het rennen zonder adem te halen? Het gesprek heeft me veel inzicht gegeven en ik heb mezelf een maand op “huisarrest” gezet. Ik mocht van mezelf alleen die dingen doen waar ik echt blij van word. Ik wilde niets meer doen om te vluchten van het alleen thuis zijn. Ik vond toen vrij snel de rust die ik al die tijd gemist had. Inmiddels weet ik weer dat ik juist veel behoefte heb aan momenten voor mezelf en dat dat juist de momenten zijn waar ik kan opladen. Ik kan de wereld weer aan.


Februari 2020, Paul 

Door Shaula is er een hoop veranderd bij mij. Mijn leven werd deels overschaduwd door angsten, dat ervoor zorgde dat ik mezelf nooit kon zijn bij vreemden of dat ik me ongewenst voelde. Door de bijeenkomsten bij Shaula en vooral mijn 1 op 1 gesprek heeft ze bij mij deuren geopend waarvan ik dacht dat die deuren er niet eens waren. Ze heeft me mijn blijdschap weer teruggebracht en heeft ervoor gezorgd dat ik me ook prettig kan voelen bij mensen die volledig anders zijn dan ik. Het is werken aan jezelf, maar als je de tools niet aangereikt krijgt is het moeilijk. Het is een kado wat ik heb gekregen wat ze nooit meer van me afpakken. 

 

Februari 2020, Angelique 

De eerste keer dat ik Shaula leerde kennen is al een poos geleden en altijd wel contact blijven houden.
Onlangs is Shaula bij mij thuis geweest voor een privé gesprek. En wat ik kan zeggen is dat ik meer duidelijkheid heb gekregen over mezelf en waar ik tegen aan liep. Sindsdien voel ik me ook stukken beter en ben weer meer gaan ondernemen.
Ik voelde me opgelucht, gezuiverd, meer energie. Een paar weken na ons gesprek heeft ze nog gebeld om te kijk hoe met mij was. Ik ben heel blij dat ik Shaula heb leren kennen, ze is super mooi mens.
Voor diegene die nog misschien sceptisch zijn, probeer het, het zal je leven alleen maar mooier maken, dat heeft ze in ieder geval met mij gedaan.


Februari 2020, Mark

Via via ben ik in contact gekomen met Shaula.

Die tijd had ik een wens om er meer voor mezelf te willen zijn op het moment, dat ik contact had met anderen mensen of als ik eens alleen was.

Gewoon, eens wat aardiger zijn voor mezelf. Ik hield me weinig bezig met vragen als: ”Maar wat vind ik nou, waar liggen mijn grenzen, wat vind ik acceptabel, wat niet en wat mag ik er mee?”

Met mijn vraag en de nodige bagage ben ik inmiddels met hulp van de coaching van Shaula op pad en ik kom er nu werkelijk achter wat past bij wat ik nodig heb om mijn wens in te vullen.

Door de meditatie en de activiteiten bij Shaula heb ik wekelijks weer even in alle rust en met fijne gesprekken zicht op waar ik nu echt sta en wat ik nog wil gaan doen.

En tsja...iedere keer met de spijker op z`n kop :).

Ik sta nu dichter bij mezelf dan ooit tevoren.

Mijn oordelen over wat ik bijvoorbeeld allemaal nog niet kan voel ik wegebben en ervaar een hele nieuwe ruimte voor meer warmte voor mezelf, ik geniet meer van het leven.

Shaula heeft me bewust gemaakt dat de dingen die ik meemaak er allemaal mogen zijn.

Het is al goed zoals het is en ik ben zelf aan zet om het nog mooier te maken daar waar ik dat wil.

En: Ik merk dat wat ik met stapjes bereik nooit meer weggaat en daarom beveel ik Shaula van harte aan!


Januari 2020, Heleen

Heel soms kom je iemand tegen in je leven die dezelfde frequentie heeft.
Shaula is voor mij zo iemand, zij heeft mij dingen laten zien die ik zelf niet aan durfde te kijken. Dit in een volledige vertrouwde omgeving. De eerste sessies kon ik eigenlijk alleen maar stil zijn en luisteren naar wat er allemaal van binnen bij mij gebeurde. Er vielen heel veel dingen op zijn plek. Zij heeft mij de tools en het duwtje gegeven om weer te gaan geloven in mezelf, in mijn kracht en in mijn innerlijke stem.
Recht door zee, down to earth, een warm, groot hart, een engel op Aarde. Shaula.


Januari 2020, Ellen

Shaula is een mooi mens, die vanuit puurheid voelt, denkt en coacht en ervoor zorgt dat je vanuit je eigen kern de puzzelstukjes ziet en deze in een later stadium in elkaar weet te leggen. En dat alleen al door naar je te luisteren, of je een handvat te geven, of door in een gesprek precies datgene aan weet te raken wat je bezighoudt.
Ook de workshops zitten zo vol elementen dat je na een paar uur als een volledig uitgebalanceerd persoon weer naar buiten stapt. En de positieve na-effecten van zo'n workshop duren nog lange tijd door. Kortom, een echte aanrader: heerlijk voor je lichaam en geest.


Januari 2020, Lisa

Namens mijn mama heb ik Shaula leren kennen. Bij Shaula heb ik een een hele fijne coaching gehad. Zij vroeg aan mij: “Wie is Lisa?” Wat een erg makkelijke vraag lijkt was voor mij moeilijk om te beantwoorden. Samen zijn we aan de slag gegaan wat uiteindelijk leidde tot heel wat geschreven blaadjes met wie ik ben. Verschillende gevoelens kwamen naar boven. Ik liep binnen met een beetje een twijfelachtig gevoel maar liep de deur vervolgens uit met een krachtig gevoel. Shaula is een luisterend oor. Vaak weet je zelf de antwoorden al. Shaula helpt je namelijk om zelf achter de antwoorden te komen. 


Januari 2020, Kees

De naam 'Shaula bewuste coaching' past echt bij Shaula!!

Het geeft haar persoonlijke touch aan die het krachtig maakt.

De bewuste coaching van Shaula en die van de gecoachte zelf: door het spiegelen wat Shaula doet, ben ik in staat om mijzelf op een "bewuste wijze" verder te coachen/ontwikkelen. Zo ervaar ik Shaula haar coaching.


Januari 2020, Nancy

Ik heb Shaula leren kennen als een integere, bijzondere vrouw. Ze zegt je niet wat je moet doen maar geeft je door middel van verschillende kwaliteiten inzicht hoe jijzelf bepaalde zaken kunt oplossen of er in ieder geval bewust van kunt worden en daar dan aan kunt werken. Voor mij was dat heel verhelderend en heeft mij vooral heel veel rust gebracht, iets wat ik heel hard nodig had. Ik vond mijzelf terug in een tijd waar iedereen aan je trekt, iedereen iets van je wil en waar je zo gauw aan jezelf voorbij gaat. Ik leerde dat ik zoveel meer waard was dan ik dacht, dan dat mijn omgeving mij had ‘opgelegd’. En niet alleen leren, maar bovenal ervaren. Dat was nog het meest belangrijke. Zelf ervaren door middel van visualisaties, creaties, praktische tips, opdrachten, wat bij jou past op dat moment. Het mooiste compliment kreeg ik onlangs van mijn 21 jarige dochter, ze zei tegen me ‘wat is er met jou gebeurd’, nadat ik sinds jaren niet meer altijd moe ben, niet altijd meer nee overal tegen zeg en bijna iedere dag weer lach!